Betingelser og vilkår

Generelle regler for medlemskab i Horsens Muay Thai
– Gældende sats. 1. august 2012.

Medlemskabet, som er personligt og ikke kan overdrages til andre, og giver dig ret til at træne på de tilmeldte hold.

Man skal på forlangende kunne fremvise kvittering for betaling af kontingent/tilmelding.

Indbetalte beløb vil ikke blive refunderet, medmindre der er betalt to gange.

Et medlemskab kan overføres til en anden klasse, hvis der stadig er ledige pladser på den anden klasse, og det pågældende kontingent er betalt.

Hvis man har betalt medlemskab via DanKort, Kontant, MobilePay eller andre betalingskort er man stadig medlem, selvom der ikke er udfyldt en indmeldelsesblanket, og disse vilkår gælder for medlemmet.

Der vil ikke blive refunderet for meget indbetalte beløb, og du betaler altid for 3 måneder ad gangen. Nye medlemmer skal betale et klubgebyr på kr. 250,- udover deres medlemskab.

Der skal varsles 30 dage før opsigelse af medlemskab, ellers har Horsens Muay Thai ret til at trække medlemskab på Dankort / VISA / Mobilepay / Mastercard for en yderligere 3 måneder.

For at opsige medlemskab 30 dage før, skal du straks give bestyrelsen skriftlig besked pr. brev eller mail kontakt@horsensmuaythai.dk.

Samtykke:
Ved at opgive adresse og mobilnummer giver du dit samtykke til at Horsens Muay Thai kan kontakte medlemmet via e-mail eller sms. Endvidere giver medlemmet samtykke til at Horsens Muay Thai må gemme data om medlemmerne.

Der er 14 dages returgebyr, medmindre andet fremgår af beskrivelsen af det enkelte hold/aktivitet

Indbetalte beløb refunderes på kreditkort og kun i undtagelsestilfælde og kun med formandens eller kassererens samtykke.

Vi accepterer betaling fra følgende. Korttyper: Visacardd, Mastercard, MobilePay

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)