Horsens Muay Thai Temple

Our Address/adresse

Langmarskvej 53 (BAG ORANGE GYM HOUSE BYGNING)
8700 Horsens
T: +45 41 16 86 62

 
 

Er det farligt og dyrke Muay Thai ? Svar: Muay Thai er et af de mest krævende og farlige stående kampformer. Men hos os er din sikkerhed først, dvs. vi tager hensyn til din erfaring og baggrund inden du kaster dig ud i sparrings runder. Da det er en intenst kampsport vi dyrker, kan blå mærker eller andet forekomme, men alt vores træning er under kontrolleret forhold.

Kan man kun betale 3mdr og hvorfor ? Svar: Fordi vi har ikke nogen administrations ressourcer til at kunne uddelegere måneds opkrævninger. Administrations mæssigt er det nemmere for klubben og kun have kvartals betalinger.

Hvad tid træner i ? Svar: Se overnævnte tidspunkter under / Gym Hours / Tidspunkter

Kan piger også gå til det ? Svar: Ja vi har allerede piger på vores hold, og det hårde i vores træning er op til dig om du vil deltage i det, men mange piger bruger vores træning til ultimativ fedt forbrænding og tab så de får mest ud af fitness og styrke delen.

Hvad skal vi have med og på første gang ? Svar: Tshirts og Shorts, derefter vil vi fortælle dig hvordan du fremadrettet skal være klædt. Husk vand flaske.

Kan man købe udstyr hos jer? Svar: Ja! vi kan skaffe dig alt udstyr så du spare penge og samtidig støtter klubben.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *