PADS/SPARRING

Hvad er PADS/SPARRING

Holder er baseret til dem der have lidt mere udover cardio, styrke og basis træningen. Du skal have styr på din basis og kamp teknikker på minimumsbasis før dette hold kan have en effekt for dig. Hvis der er nogen at sparre med til timerne kan man sparre frit og forbedre sit stående game ellers kan man køre puder og bagworkout med coach for at forbedre sin kamp teknikker og mindset.

Hvem kan træne M.T / K-1 HIIT:

Minimum 6-12 mdr træning og har styr på sin basis teknikkerne / det fundementale, medmindre coach godkender til holdet.

Hvilke dage trænes dette hold

Tirsdag og Torsdag fra 18:40 til 19:40

Har jeg brug for særlig udstyr:

Ja du har brug for din egen benskinner, tandbeskytter, handsker m.m. grundudstyret skal være i orden og der må ikke sparres uden tandbeskytter og min. 14 oz handsker.

Hvad er prisen for M.T K-1 HIIT in the Miix:

Nye medlemmer -> Tjek det ud her: NYT MEDLEMSSKAB!

TILMELD DIG GRATIS HER og få en prøve time eller to

Vi har også særlige rabat ordninger hvis du kun vil gå til et hold eller to hold om ugen – skriv her – Kontakt@Horsensmuaythai.dk

Kan I garanterer resultater ?

Nej, vi gir ikke garantier som at du bliver pro kæmper indenfor 6 uger, men vi kan garanterer at hvis tiden i dig selv og dine kampeteknikker, så vil du kunne forbedre dit stående game en del, da du har en dedikeret coach til at rette dig under disse timer.

Er dette kamp/ sparring -? Er der nogen som vil slå mig?

Ja, der må forventes sparring hvor man kan risikere blå mærke på bentøjet selvom vi passer på hinnanden, men holdet er tilegnet for dem der vil have mere udover HIIT, CARDIO og fitness.

Dette er et deciderert hold for kamp træning og indivudel forbedring – forvent at det bliver hårdt og at du skal udover din personlige grænser

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *